De Portugeese bruiloft van Patrick & Sabrina

Wanneer zijn jullie getrouwd?
14 juni 2021

Hoe zag jullie dag er globaal gezien uit?
We werden met het hele gezelschap wakker in de villa in Portugal. Met z’n alle gezamelijk ontbijten en daarna apart van elkaar ons voorbereiden. We hadden 2 fotograven die ons en onze kinderen fotografeerde met aankleden etc. Kleine, intieme ceremonie in de tuin van de villa met een strak blauwe hemel. Daarna hebben we foto’s gemaakt in de tuin met alle gasten. Toen dat gebeurd was zijn we met ons gezin (dochter 8j en zoontje 3j) naar het strand gegaan voor een fotoshoot en toen weer terug naar de villa. Met z’n allen bbq’en in de tuin van de villa en met z’n allen terug naar het strand voor een fotoshoot met zonsondergang bij een ander deel strand in de Algave, Portugal. Daarna afsluitend gezellig een drankje met zijn allen gedaan. 

Wat vond je het mooiste moment van de dag?
Ceremonie. Dat is toch het moment waar het omdraait. 

Liep er iets op de dag niet helemaal zoals gepland?
We wilde met z’n allen nagenieten en wat drinken beneden in de tuin, maar bij terugkomst van de fotoshoot ‘s avonds hadden ze alles al opgeruimd en zaten we boven met z’n allen. Maar dat was net zo gezellig hoor! Gewoon even snel schakelen.

Wat vond je het leukste aan de voorbereidingen?
Dat ik bijna alles zelf heb geregeld. De babs, fotograaf, accomodatie voor iedereen, fotoshoot locatie etc. Een weddingplanner in NL heeft voor de taart en boeket gezorgd.

Zijn er ook dingen gebeurd in de voorbereidingen die niet zo leuk waren?
Vanwege corona moesten we het uitstellen, omdat we in quarantaine moesten bij aankomst. En door de nieuwe datum is er wat rumoer geweest in de familie ivm een corona/trouwerij kort na ons. En niet iedereen durfde mee naar het buitenland vanwege corona

Zou je het weer op de manier over doen?
Absoluut

Wat kan je de aanstaande bruidjes als tip of advies meegeven?
Geniet van de aanloop erna toe en de dag zelf, want die is zo voorbij en probeer ook dingen zelf te regelen wat mogelijk is. De voorpret is al heel leuk.

Zijn er nog leveranciers die je in het zonnetje wilt zetten?
JJMTPhotography  
weddingplanner Rixt Barendsma
Babs Greonne 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *