Aan welke leveranciers moet je denken?

Het aantal leveranciers is sterk afhankelijk van hoe groots je uitpakt.  Toch zal voor elke bruid de vraag spelen: ‘Aan welke leveranciers moet je denken?’ Daarom hebben wij er enkele op een rij gezet. 

Trouwlocatie
Een zeer belangrijke voor bijna iedere bruid. Een locatie voor de ceremonie, diner of feest. Je kan ook kiezen voor verschillende locaties. Waar je op moet letten bij een trouwlocatie? Lees dat in dit artikel. 

Trouwjurk / trouwpak
Je wilt er goed uitzien op je trouwdag en daarom mag de juiste kleding niet ontbreken. Je hebt natuurlijk bruidswinkels met de mooiste jurken en pakken, maar je kan ook kijken naar alternatieven. Shop eens online voor een mooie jurk of ga eens langs bij bijvoorbeeld de WE voor een mooi pak. 

Fotograaf
Je wilt een blijvende herinnering aan je dag en dat kan natuurlijk perfect met mooie foto’s. Bedenk vooraf goed wat je wensen zijn en vooral ook welk budget je eraan uit wilt geven. In iedere prijsklasse is er wel een fotograaf te vinden. Bekijk het portfolio zodat je een eerste indruk hebt van de stijl van de fotograaf.

Bloemist
Voor als je graag een bruidsboeket en corsages wilt. Tegenwoordig zijn er ook alternatieven voor corsages, bijvoorbeeld houten corsages. Het leuke aan een bruidsboeket is dat je deze aan het einde van de dag weg kan gooien richting de dames zodat je weet bij wie het volgende feestje is. Ook hierbij geldt dat je het zo duur kan maken als dat jij wilt. 

Bruidstaart
Een moment waarop je vaak viert dat je elkaar het ja-woord hebt gegeven of het wordt ingezet als dessert aan het einde van het diner. Op Pinterest kan je een tal van ideeën opdoen en meenemen als inspiratie als je een afspraak hebt.

Trouwvervoer
Maak je entree speciaal door een trouwvervoer te kiezen wat perfect bij jullie past. Dit kan een bakfiets zijn of juist een super snelle auto. Bekijk vooral eens wat er in je omgeving is. Misschien bezit iemand wel het vervoer wat je graag voor je bruiloft zou willen. Op die manier kan je weer wat besparen. 

Ringen
Om jullie huwelijk te bezegelen, kan je elkaar na het ja-woord ringen omschuiven. Je hebt speciale leveranciers die zich volledig focussen op trouwringen, maar je kan ook kiezen voor een juwelier. Vaak als je aangeeft dat je trouwringen wilt, krijg je een speciale collectie te zijn. Die zijn vaak ook wat duurder. Je kan natuurlijk ook gewoon de juwelier binnenstappen en kijken of een ring in de etalage je aanspreekt. Het zal dan geen setje zijn met de ring van je partner, maar je kan natuurlijk wel kijken wat mooi bij elkaar staat. 

Trouwkaarten
Je wilt je gasten natuurlijk op de hoogte brengen van jullie trouwdag en voorzien van belangrijke informatie. Dit kan middels een trouwkaart, maar probeer hier vooral ook je creativiteit de vrije loop te laten gaan. Houden jullie van alcohol? Kijk eens of je iets kan doen met een shotje. Gaan jullie graag naar zee? Dan is flessenpost erg leuk. Ga je graag voor een moderne versie? Check dan hier hoe je jullie eigen digitale wedding page kan maken. 

Bovenstaand zijn de leveranciers die het vaakst nodig zijn bij bruiloften, maar er zijn er natuurlijk nog meer. Zo heb je weddingplanners, trouwambtenaren, visagisten, kappers, winkels met decoratie, cateraars. 

Bekijk wat nodig is voor jullie bruiloft en wees vooral ook creatief. Soms heb je geen leverancier nodig, maar kan je het op een simpele manier zelf verzorgen. 

Powered by BetterDocs